Преди около две години, когато трябваше да се проведе първия

...
Преди около две години, когато трябваше да се проведе първия
Коментари Харесай

Знаела ли е Кендъл Дженър, че Fyre Festival ще се окаже провал

Преди към две години, когато трябваше да се организира първия по рода си Fyre Festival , се подвигна доста звук към него и абсурдът, който провокира.
 Кендъл Дженър, Бела Хадид, Fyre Festival и за какво ги разледват
За какво проверяват Бела Хадид и Кендъл Дженър

Fyre Festival по този начин и не се състоя, само че следствията остават

Последиците не престават, макар че уредниците понесоха наказванията си. Призраците от предишното обаче не престават да преследват известните персони, които тогава са се съгласили да популяризират фестивала. Вече стана дума, че модели като Кендъл Дженър , Бела Хадид и Емили Ратайковски са забъркани в цялата каша.
 Снимка 408995

Netflix и Hulu даже направиха лични документални филми за Fyre Festival, които се пробват да ни покажат какво и за какво се е объркало. В изявление за The New York Times Кендъл Дженър приказва по тематиката.

Моделът споделя, че е била потърсена от уредниците, с цел да стане едно от лицата, които имат задачата да разпространяват фестивала. Тя признава, че е било голям риск, тъй като такова нещо се провежда за първи път и макар че е направила свое изследване, не е видяла дебнещата заплаха.
 Кендъл Дженър и Кортни Кардашиян по бански в снега
Секси заниманията на Кендъл Дженър и Кортни Кардашиян в снега

Може да е студено, само че внезапно се стоплихме

Кеднъл даже добавя, че се е случва да познава уредниците на други събития, от които е била част, и още веднъж да не е била сигурна дали нещо няма да се обърка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР