Преди около два месеца Илон Мъск и половинката му Граймс

...
Преди около два месеца Илон Мъск и половинката му Граймс
Коментари Харесай

Синът на Илон Мъск обра точките във ВИДЕО презентация на баща си

Преди към два месеца Илон Мъск и половинката му Граймс оповестиха, че се разделят, само че ще продължат да поставят взаимни грижи за сина си X AE A-Xii, който е на 18 месеца. Очевидно обаче от време на време се получава разминаване в графиците на двамата и сделките кой да гледа дребния са по-сложни.

Така се стигна до занимателната обстановка, в който преди дни притежателят на SpaceX се появи по време на видео презентация дружно със сина си.

Докато предприемачът говореше за новите усъвършенствания по Starship - галактическият транспортен съд за многократна приложимост на компанията му, дребният също имаше какво да каже, въпреки и на бебешки език, и на няколко пъти си открадна думата и вниманието.
свързани новини4209на 17.11.2021
На това Мъск реагира с усмивка и учтиво изчака сина си да се изкаже. А по-късно продължи със комплицираните инженерни пояснения. По някое време обаче милиардерът получи подкрепление, което да се погрижи за X AE A-Xii, до момента в който той успее да си свърши работата.

Със сигурност общата поява на Мъск и сина му съумя да му завоюва доста точки, тъй като го видяхме в една малко по-различна светлина.

А дали в действителност не е имало кой да гледа дребния в този миг или просто е желал да му покаже магията, която основават в SpaceX, всеки самичък може да реши. Няма спор обаче в това, че хлапето от ден на ден наподобява на татко си, написа " Нюз.бг ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР