Преди около 10 000 години животът е бил много различен

...
Преди около 10 000 години животът е бил много различен
Коментари Харесай

Момче зарови бетонов саркофаг с пакет зрънчо в него, за да обърка бъдещите археолози

Преди към 10 000 години животът е бил доста друг от този през днешния ден. Хората към момента значително са живеели на племена от ловци и земеделци, светът едвам неотдавна е излязъл от ледниковата ера, а мамутите към момента са бродели по земята. Голяма част от това, което знаем за нашите праисторически предшественици, идва от ДНК доказателства и археологически открития.

Съвременните хора, в противен случай, имат доста способи да оставят своя исторически отпечатък върху света. Имаме писмени записи на събития, фотоси, аудиозаписи и филми, които могат да нарисуват доста ясна картина на това какво съставлява животът през днешния ден.

Според един консуматор на TikTok отговорът е зрънчо.

„ 950 кг бетон и един куп натъртвания по-късно “, споделя той, „ процесът е приключен “. Отнема един месец, до момента в който саркофагът изсъхне във формата си, преди най-сетне да може да премине към идната стъпка.

А тя очевидно е да реалокира капака му, който тежи 400 кг, с колата си и да щампова съставките на зрънчото върху него със златни листа.

Той показа малко видео от процеса в TikTok, което има повече от 12 милиона гледания.

Общо планът му коства 1250 $.

Мъжът споделя пред Insider, че през последните 2години е заделял пари от ежедневната си работа като аниматор, с цел да ги вложи в спестовна сметка. Но елементарното заделяне на парите, споделя той, не го е предписание благополучен.

Вместо това той влага тези пари в разнообразни принадлежности и такъми за правене на изкуство, „ тъй като няма нищо друго, за което в действителност бих желал да похарча парите си. Не желая облекла, кола или нещо такова. “

Като създател, Sunday.nobody, както е прякора му в TikTok – който моли медиите да не употребяват същинското му име – е изцяло наясно, че плановете му не са безусловно продаваеми. Но той избира да е по този начин.

Пред Rolling Stone, той споделя: „ Опитвам се да подкрепям аудиторията си в действителност дребна. “ Той се захваща с планове, които приятелите му биха намерили за занимателни, а по-късно просто прави „ нещата, които биха ги предиздвикали да се смеят “.

„ Имам Гугъл Doc, който е в действителност дълъг, със стотици дребни бележки “, споделя той. „ Веднага щом ми пристигна тъпа концепция, колкото и тъпа да е тя, се заставям да я запиша. “

„ Малко заблуждавам, като се възползвам от интернет известността на тези обекти. Това подготвя хората да се свържат с плана ми, тъй като имат авансово съществуваща връзка с тези неща. “

Sunday.nobody споделя още на Rolling Stone, че в никакъв случай не е разгласил спонсорирана обява от какъвто и да е тип – и отхвърля да се пробва да продава на хората каквото и да е. Но до момента в който заравянето на зрънчо с марката Cheetos не е по никакъв метод спонсорирано от Frito-Lay, представител на компанията назовава плана „ чудесна задача за опазване на Flamin’ Hot Cheetos за бъдещите генерации “, добавяйки, „ ние за това сме тук “.

Sunday.nobody по този начин или другояче няма потребност от корпоративен спонсор за плана. Той има дребен екип от другари, които му оказва помощ с построяването на саркофага и заравянето му – а земята е предоставена от двойка, която дава отговор на апела му в Instagram с молба за място, където да погребе „ нещо, което не е тяло “.

Дори и с помощта, са нужни няколко часа копаене плюс присъединяване на трактор, с цел да се изкопае задоволително дълбока дупка за солидния саркофаг.

Естествено, почитателите му в TikTok заплашват да намерят бетоновия ковчег със зрънчо и да го изровят, на което Sunday.nobody отговатя: „ Гледали ли сте „ Карибски пирати “? Има проклинание върху пакета Cheetos, като във кино лентата. “

Разбира се, огромна част от хумора от плана на идейния юноша произтича от цялостната му безсмислица. Flamin’ Hot Cheetos не е мъчно да се откри, само че няма метод да се подсигурява, че те ще бъдат необятно налични и след 10 000 години.

Към този миг ние в действителност не можем даже да подсигуряваме даже, че хората ще бъдат преобладаващият тип на Земята след толкоз време. Какво ще си помислят бъдещите цивилизации, когато открият мощно запечатана торба със царевични пръчици?

Бяха ли Flamin’ Hot Cheetos значим артикул за хората през 2022 година? Почитани ли са били като религиозна икона? Или довеждат до края на типа?

Това е в прочут смисъл сходно на „ Пътеводителя на галактиката на стопаджия “ на Дъглас Адам, в който се разкрива, че отговорът за живота, вселената и всичко е просто „ 42 “. Хилядолетия очакване за подобен разочароващ отговор е, в подигравателен смисъл, смешно.

В последна сметка, планът няма същинска цел, споделя Sunday.nobody, само че „ без цел или точка някак си има най-голяма непорочност “.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР