Преди обяд в западна половина на страната валежите временно ще

...
Преди обяд в западна половина на страната валежите временно ще
Коментари Харесай

Валежите спират временно, облачността се разкъсва

Преди обяд в западна половина на страната преваляванията краткотрайно ще спрат и облачността ще се раздра. След обяд обаче над планинските региони ще се развие купеста облачност и на обособени места още веднъж ще превали временен дъжд.

Над източната половина от страната през целия ден ще доминира слънчево време. Ще духа слаб източен вятър. Дневните температури едва ще се покачат и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 17 и 22 градуса, в София - към 18 градуса.

През нощта в събота против неделя от югозапад още веднъж ще се заоблачи и ще стартират превалявания от дъжд.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са сред 16 и 18 градуса. Температурата на морската вода е към 14 градуса и леко се повишава. Вълнението на морето е 2-3 бала.

В планините преди обяд преваляванията краткотрайно ще спрат и облачността ще се раздра. След обяд над масивите от Западна България ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд, с гръмотевици. Над 2000 метра е допустимо да превали сняг.

Ще духа слаб, по билата - до сдържан южен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 12 градуса, а на 2000 метра - към 4 градуса.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР