Преди обяд ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на

...
Преди обяд ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на
Коментари Харесай

Четвъртък идва със слънчево време

Преди обяд ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове на обособени места в равнините и котловините ще има понижена видимост. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София - към 22°. Това сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност, само че единствено на изолирани места ще превали временен дъжд. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максимални температури: 21°-22°. Температурата на морската вода е 16°-18°. Вълнението на морето ще е 1 бал.

Над планините преди обяд ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан, североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 17°, на 2000 метра - към 10°.

В петък и събота ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места в цялата страна ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии, в обособени региони - интензивни и обилни по количество, ще има и условия за градушки. Вятърът ще е слаб от североизток. Максималните температури ще са сред 20° и 25°.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР