Преди обяд ще бъде почти тихо, следобед ще духа слаб

...
Преди обяд ще бъде почти тихо, следобед ще духа слаб
Коментари Харесай

Градусите скачат още, следобед ще превали на отделни места. Вижте къде!

Преди обяд ще бъде съвсем безшумно, следобяд ще духа слаб североизточен, по Черноморието – югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 30° и 35°, в София - към 30°.

 

По Черноморието ще бъде слънчево. Преди обяд ще бъде съвсем безшумно, следобяд - със слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат от 25° до 28°. Температурата на морската вода е 22°-24°, на север от нос Калиакра е 11-12°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

 

В планините ще бъде слънчево, следобяд над масивите от Западна България с краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали. Ще духа сдържан североизточен, по високите и открити елементи – северозападен вятър.

 

Максимална температура на височина 1200 метра към 25°, на 2000 метра – към 17°.

 

В неделя ще бъде съвсем безшумно и най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност. Температурите ще останат без основна смяна. През нощта против понеделник и в понеделник тук-там ще превали и прегърми, повече в планините и североизточните региони. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е до сдържан.

 

През идващите дни ще доминира слънчево време, в следобедните часове с развиване на купеста облачност, само че единствено на обособени места са вероятни краткотрайни превалявания. В сряда вятърът краткотрайно ще се ориентира от юг-югозапад и температурите ще се покачат с 2-3 градуса.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР