Преди няколко седмици в мрежата се появи кратко и размазано

...
Преди няколко седмици в мрежата се появи кратко и размазано
Коментари Харесай

Oppo показа първия смартфон с вградена в екрана камера

Преди няколко седмици в мрежата се появи малко и размазано видео, в което за първи път видяхме, че фактически е допустимо да се внедри селфи камера в екран на смарт телефон.
 Oppo и Xioami внедриха камери под екраните на телефоните си
Oppo и Xioami с камери под екраните на телефоните си

Още впечатляващи нововъведения от Китай

Днес, 26 юни, по време на MWC 2019 в Шанхай китайският производител Oppo публично показа технологията, която най-вероятно ще се трансформира в стандарт през идващите години.

Oppo, чието дело са атрактивните и мощни OnePlus телефони, сподели апетитно промо видео и няколко изображения на телефона с вградена селфи камера, които ни карат да имаме вяра, че сходна джаджа може да излезе на пазара още при започване на идната година.
 Снимка 430895

Според някои хора в промишлеността, технологията към момента не е подготвена за необятния пазар, защото има няколко проблеми, върху които Oppo ще би трябвало да поработи.

Изображенията от внедрената камера надалеч не са толкоз ярки и детайлни, колкото са тези от стандартните камери, само че компанията дава обещание, че тези пречки ще бъдат отстранени посредством логаритми и системи за поправяне на изображенията напълно скоро.

OPPO's brand new solution for full-screen display - Under-screen Camera (USC) has just been unveiled here at #MWC19 Shanghai! #MoreThanTheSeen pic.twitter.com/k5qEQ3QNta
— OPPO India (@oppomobileindia) June 26, 2019
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР