Преди няколко седмици от BMW представиха първото по рода си

...
Преди няколко седмици от BMW представиха първото по рода си
Коментари Харесай

BMW подарява първото М3 комби

Преди няколко седмици от BMW показаха първото по рода си М3 комби, основано на последното потомство на модела. Колата се задвижва от 3.0-литров бензинов редови шестак с мощ от 510 конски сили и оптимален въртящ миг от 650 нютон метра, които се предават към четирите колела. Доставките на модела ще стартират през месец ноември, само че един късметлия ще успее да се снабди с нея още този уикенд.
`BMW

BMW M дава обещание да подари първото създадено М3 Touring състезателя от MotoGP с най-хубави квалификационни времена през сезона. Това ще стане ясно по време на надпреварата в Силвърстоун, което ще се организира този уикенд. Колата ще направи своя дебют точно тогава, както пред публиката, по този начин и пред участниците, които ще имат още по-голяма мотивация за успеха.
`BMW

Конфигурацията е заложила напълно на тъмните цветове с матово черно или Frozen Black, както е прочут този колорит в света на BMW. Черни джанти, черни апарати и черни приложения за решетката и лайсните към стъклото допълват мрачното и нападателно въодушевление на комбито. Интериорът също е напълно черен с крабонови приложения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР