"Преди няколко седмици не знаехме какво може да се случи,

...
"Преди няколко седмици не знаехме какво може да се случи,
Коментари Харесай

Надал: Радвам се, че всичко свърши така

"Преди няколко седмици не знаехме какво може да се случи, до каква степен мога да стигна на Ролан Гарос, беше една доста комплицирана обстановка, веселя се, че всичко завърши по този метод ", съобщи испанецът Рафаел Надал, откакто завоюва купата от Ролан Гарос за рекорден 12-ти път в кариерата си.

Надал съумя да стигне единствено до една купа на клей преди началото на Откритото състезание на Франция, само че през днешния ден победи Доминик Тийм в четири сета, с цел да победи в Париж. "Съжалявам за Доминик, ти си един доста работлив и порядъчен тенисист, един от най-позитивните хора в Тура. Благодаря, че си същинско ентусиазъм за всички, които играят тенис. Знам какво е да загубиш, аз също съм губил оспорвани мачове, само че продължавай в същия дух и ще дочакаш своя момент. Благодаря и на уредниците, и на всички забъркани с провеждането на шампионата. Благодаря на моето семейство и моя екип. Преди няколко седмици не знаехме какво може да се случи, до каква степен мога да стигна на Ролан Гарос, беше една доста комплицирана обстановка, веселя се, че всичко завърши по този метод. Това щеше да е невероятно без вашата поддръжка. Благодаря и на почитателите, които вършат този шампионат в действителност паметен. Надявам се, че ще мога да се върна още веднъж и следващата година ", сподели Рафа след церемонията по награждаването.

"Трудно ми е да намеря верните думи, само че това бяха две страхотни седмици за мен. Винаги съм, обичал този шампионат с цялото си сърце, благодаря ви за поддръжката. Рафа, ти си една същинска легенда на нашия спорт. Надявам се, че ще дочакам момента, в който и аз да печеля купата тук ", показа Тийм, който за втора поредна година стига до финала на Ролан Гарос.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР