Преди няколко седмици имаше слухове, че певецът Ед Шийрън очаква

...
Преди няколко седмици имаше слухове, че певецът Ед Шийрън очаква
Коментари Харесай

Изненада: Ед Шийрън стана баща! Със съпругата му избраха наистина странно име за детето

Преди няколко седмици имаше клюки, че артистът Ед Шийрън чака първото си дете. Днес най-романтичният музикант удостовери самичък новината, че е станал баща, оповестява Edna.bg. Той наруши мълчанието си в Instagram и разгласява фотография, на която се виждат бебешко одеалце и дребни чорапки. 

Виж още: Нищо по-красиво от естественото: Кейти Пери със фотография по долни дрехи единствено дни след раждането

От поста му стана ясно, че брачната половинка му е родила преди седмица, а бебето е момиченце. Ед разкри и името на щерка си. " Бързо известие от мен. Трябва да ви оповестя нещо персонално... предходната седмица, благодарение на превъзходен екип от експерти, Чери роди нашата прелестна и здрава щерка Лира Антарктика Сийборн Шийрън. Влюбени сме в нея! Тя и майката са добре, оправят се отлично и сме на седмото небе. Надяваме се, че ще уважите персоналното ни пространство в този интервал. Изпращам ви доста обич, ще се забележим още веднъж, когато моментът настъпи ", написа той в обществената мрежа.

Виж още: Алиша Кийс разочарова почитателите си, изневерявайки на собствен принцип

Шийрън и Сийборн се познават още от учебно заведение, а връзката им стартира през 2015 година Миналата година музикантът показа, че през 2018г. те са сключили скрито брак. Ед Шийрън си даде отмора от музикалната сцена още в края на 2019 година, а поради пандемията от ковид почивката му несъмнено се удължи. Според английските медии повода за креативния му застой в действителност е бременността на Чери Сийборн. 

Изображение: Instagram/Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР