Преди няколко седмици Диляна Попова успя да се порадва на

...
Преди няколко седмици Диляна Попова успя да се порадва на
Коментари Харесай

Интересните занимания на Диляна Попова в дома ѝ

Преди няколко седмици Диляна Попова съумя да се порадва на райската хубост на Малдивите, което пътешестване евентуално ще се окаже и последното ѝ през идващите няколко месеца, поради притеснителната обстановка с разпространяването на COVID-19 в България и по света.
 Диляна Попова, Малдивите и някои фотоси от почивката ѝ там
С кого почива Диляна Попова на Малдивите

Поредната екзотична почивка

Именно по тази причина, като всички нас, и моделът е под домашна карантина. Това обаче за момента не я тормози по никакъв метод - даже в противен случай, Диляна споделя, че се усеща отлично в дома си,.

" Стоя си у дома.. и дори ми е добре. Организирала съм си храна, билки, книги, филми и малко шоколад (с мента) за повече лукс ", написа под една от фотосите в Instagram моделът, като в мненията изпод признава, че се грижи и за гостенин (една котка), отседнал краткотрайно в тях.

View this post on Instagram
A post shared by Dilyana Popova (@dillyanapopova) on Mar 18, 2020 at 5:25am PDT

От историите, които качва, пък разбираме, че се усъвършенства и в кулинарните си умения. Тя демонстрира на почитателите по какъв начин как пече във фурната първата независимо приготвена вита баница в живота си, шегувайки се, че този факт проличава по резултата.

Друго занятие, на което се е отдала, е сама да си прави маски за лице с подръчни материали, от който образец може да се възползваме всички. Важното е да си намираме занятие и да не губим силата на духа си, тъй като престоят ни у дома може да се окаже по-продължителен, в сравнение с ни се желае.
 „ Останалото е пепел “, Асен Блатечки, Диляна Попова, Нейтън Купър и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от „ Останалото е пепел “ с Асен Блатечки и Диляна Попова

Може ли да има обич по време на война
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР