Преди няколко минути в уеб-пространството се появи нова информация за

...
Преди няколко минути в уеб-пространството се появи нова информация за
Коментари Харесай

OUKITEL K10 ще има процесор Helio P23, 6 GB оперативна и 64 GB вградена памет

Преди няколко минути в уеб-пространството се появи нова информация за смарт телефона OUKITEL K10 с мощна 11000 mAh батерия с дълго време на самостоятелна работа и редица усъвършенствания спрямо предходните модели.
Според тази информация OUKITEL K10 разполага с 6-инчов екран с FHD+ резолюция със съответствие на страните 18:9. Рамата е направена от лека и здрава магнезиева сплав, а задният панел е затрупан с реплика на кожа. След няколко месеца усилена работа OUKITEL е съумял да понижи дебелината и тежестта на устройството и в този момент новият OUKITEL K10 е по-тънък и по-лек от K10000 Pro и K10000. И още, новият телефон има 4 камери, предлагащи фотоси от ранга на SRL фотоапарат. Видеото по-долу дава повече детайлности.



OUKITEL заяви, че K10 ще се базира на новата система-върху-чипа Helio P23 с 8 ядра с тактова периодичност 2,0 GHz и графичен ускорител Mali G71. Смартфонът разполага с 6 GB оперативна памет, 64 GB флаш-диск и слот за външни карти памет с оптимален размер до 128 GB. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 7.1.1, предлагаща огромна продуктивност и богата функционалност.



K10 ще има NFC модул за работа с другите платежни системи и ще се оферират модели с черен и кафяв цвят на корпуса. Очаква се да излезе на пазара през месец януари 2018 година. За повече информация можете да посетите уеб-сайта на OUKITEL.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР