Преди няколко месеца в родния град на Мелания Тръмп Севница

...
Преди няколко месеца в родния град на Мелания Тръмп Севница
Коментари Харесай

Пак всички се шегуват с Мелания

Преди няколко месеца в родния град на Мелания Тръмп Севница в Словения се издигна нейна дървена скулптура. Тя провокира куп насмешки и рецензии, тъй като наподобява повече на плашило. А точно на Деня на независимостта, 4 юли, статуята бе опожарена от недоброжелатели.
 Статуята на Мелания Тръмп в Словения, кой я опожари и по какъв начин реагира нейният създател
Кой се опита да обиди Мелания Тръмп

Куриозен случай на Балканите

Сега, два месеца по-късно, на същото място на дървената, бе открита нова, бронзова скулптура на Първата дама на Съединени американски щати .

Тя е дело на същия екип създатели, които не скриха вярата си този път творбата им да остане за по-дълго време. Затова и е направено от материал, който е доста мъчно да бъде погубен или развален.

Bronze statue of Melania Trump unveiled in Slovenia A life-size rough bronze sculpture of US first lady Melania Trump was unveiled near her hometown of Sevnica in southeastern Slovenia on Tuesday (15 September) to replace a wooden figure wh...
— EUwatch (@EUwatchers)
Новата скулптура е тъкмо копие на предходната дървена, която Алес Зупевц издълба в дънера на липово дърво. Въпреки подигравките, които отнесе, той харесва творбата си, тъй като я основава доста доброволно. Отрича и обвиняванията, че са е запалил дървената Мелания, с цел да провокира звук към начинанието си, The Guardian.

Творецът изяснява, че просто двамата с Първата дама на Съединени американски щати са родени в една и съща болница и е решил, че е добре да увековечи дамата, която от сервитьорка в Словения съумя да се трансформира в брачна половинка на американския президент .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР