Преди няколко месеца стана ясно, че 19-годишната Сами Шийн иска

...
Преди няколко месеца стана ясно, че 19-годишната Сами Шийн иска
Коментари Харесай

Дъщерята на Чарли Шийн все пак го направи

Преди няколко месеца стана ясно, че 19-годишната Сами Шийн желае да се подложи на интервенция за увеличаване на бюста. И това нейно решение пристигна скоро след присъединението ѝ към OnlyFans преди към този момент повече от година.
 Защо Сами Шийн (дъщерята на Чарли Шийн) се дефинира като секс служащ
Защо дъщерята на Чарли Шийн се дефинира като секс служащ

Откровения от Сами Шийн

Първоначално  разкри, че не утвърждава новото занятие на щерка си, само че след това промени мнението си, за което показа, че заслуга има някогашната му Денис Ричардс.

Самата тя също е част от OnlyFans платформата и още през цялото време поддържа щерка си, която явно я следва по стъпките. И въпреки че Денис Ричардс няма нищо срещу професионалното занимание на 19-годишното си момиче, то не същото може да каже за решението ѝ да си сложи силиконови импланти в гърдите.
duetting this ASAP
Майката на Сами Шийн в действителност е много наясно с процедурата, защото още преди години се е подложила на нея. Сега обаче признава, че съжалява и даже възнамерява да отстрани силикона от гърдите си.

" Опитвам се да я разубедя, тъй като повода, заради която желая да ги махна, е, че когато бях на 19 години не знаех какъв брой са токсични. И това не е лесна интервенция. Болезнена е ", показа неотдавна.

Е, макар съвета, щерка ѝ очевидно не я е послушала и въпреки всичко се е подложила на интервенцията.  дори е документирала целия развой - от първата консултация през февруари 2022 година до завръщането вкъщи на 15 ноември, написа E! News.

В  тя е споделила фрагменти, на които може да я забележим в болнично облекло преди интервенцията, както и в инвалидна количка след края на процедурата. На друга фотография пък тя театралничи с определения имплант 350 CC.

Към момента дъщерята на  е в развой на възобновяване вкъщи. В Snapchat тя споделя, че имплантите ѝ провокират дискомфорт и признава: " Болката в гърба ми е ужасна поради спането в изправено състояние. "
 Новите горещи хавайски завършения на Сами Шийн
Още горещи хавайски завършения за дъщерята на Чарли Шийн

Сами Шийн знае по какъв начин да предизвика

Е, надяваме се в последна сметка Сами Шийн да е удовлетворена от резултата и за разлика от майка си след това да не съжалява за решението да уголеми гърдите си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР