Преди няколко месеца скандалният хасковлия бил диагностициран с онкологично заболяване,

...
Преди няколко месеца скандалният хасковлия бил диагностициран с онкологично заболяване,
Коментари Харесай

Валентин Кулагин болен от рак


Преди няколко месеца скандалният хасковлия бил диагностициран с онкологично заболяване, написа „ Уикенд “. Повод за изказванието на вестника е пост на постоянно заядливия Кулагин още от началото на юни във Facebook, който пускаме без редакторска интервенция.

" Преди малко попаднах на това видео..Това е Nightbird. Нощна птица. Но тя е ранена, нощна птица. Диагностицирана е с рак. Въпреки това Nightbird не е не запомнила придвижванията на усмивката си. Nightbird ме разчувства, само че ме зареди и с огромна доза храброст.. с религия, че нещата ще се оправят.. В случай, че се чудите за какво тотално изчезнах.. сега претърпявам един от най-трудните моменти в живота си.. Не мога да ви опиша какво облекчение е.. и вяра.. когато видиш някой, който се бори с най-страшната болест.. Да грее, да не се опасява и да приема с усмивка, допустимо най-лошия излаз........ Уникално е да видиш, че някъде там.. едно човешко създание не е изгубило добротата си и вярата..и вместо да упреква системата, хората или Бог.....приема с усмивка и примирение ориста си. Аз цялостен живот се боря със системата.по моите си способи........правилни или не до такава степен - не съумях да трансформира нищо. Нито дребна доза в назадничавото и лимитирано мислене на индивидите. Вероятно позволих неточност някъде по трасето.. А може би повече от една. Надявам се да оцелея след следващата борба и някой ден да описвам за нея с усмивка.

От 1 месец си повеждам и дневник....Ако някой ми беше дал тази концепция преди 2 месеца - щях да му се изсмея. Но ето ме тук. А дневника ми е на нощното ми шкафче. И знаете ли.. даже на " него " ме е боязън да опиша за всичко, което мисля и усещам. Споделям това видео с вас, тъй като то е в действителност значимо. То ни демонстрира кои са същински значими неща в живота. Показва ни, че постоянно, когато си мислим, че имаме проблеми.... може би някъде там има и други хора със сходни или по-големи проблеми от нашите... И от време на време тези хора се сблъскват с проблемите си по-достойно от нас.

Показва ни, че не би трябвало да се опасяваме. Показва ни, че не би трябвало да забравяме да бъдем положителни с другите, тъй като в края на деня.. всички сме хора. Раними, от плът и кръв..и със период на валидност. И всяко едно неприятно възприятие, което оставяме у някой различен, с постъпките и думите си.. даже не е значимо дали ще се върне назад към нас. Не бива да оставяме проклетия на никое място. Просто не трябва. Защото каквото и да сме преживявали преди или претърпяваме сега.. ние сме положителни. Родени сме положителни. Добри сме по подразбиране И би трябвало да съхраним добротата си! Знам, че изглеждна мъчно и обречено на крах, в този нечовечен свят. Но знам, че не би трябвало да стопираме да опитваме.

Пожелавам си да бъда мощен и да запазя.. добротата си. Защото това е новата формулировка на " мощен ". Да бъдеш добър човек! Пожелавам го и на вас! А осъществяването на Nightbird е такова самодоволство. Тя е толкоз красива и смела, и красива.. и смела! Приятно слушане, другари! And yes. It`s OK.. to be lost sometimes.. `, приключва екстравагантният дизайнер.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР