Преди няколко месеца принц Хари и британската певица Рита Ора

...
Преди няколко месеца принц Хари и британската певица Рита Ора
Коментари Харесай

Принц Уилям, Рита Ора и как херцогът на Кеймбридж разцелува певицата

Преди няколко месеца принц Хари и английската певица Рита Ора демонстрираха много близки връзки на публично събитие. Херцогът на Съсекс не се посвени да замени обятия с изпълнителката, с която очевидно са си положителни другари и постоянно им е занимателно да си поприказват.

Оказва се, че по-големият брат на Хари също е почитател на Рита Ора. Както и тя на него...

Певицата и принц Уилям се срещнаха на благотворителна церемония вечер в Лондон. За случая той заложи на по-нестандартно сако от зелено кадифе, а Ора бе блестяща, както постоянно, в хубав гащеризон.

Двамата се поздравиха с необятни усмивки, а херцогът на Кеймбридж даже си разреши да целуне певицата по бузата. Тя явно бе очарована от жеста, тъй като очите й грееха.

Рита имаше опцията и да запознае и майка си Вера с бъдещия английски крал, който очевидно много елементарно прави положително усещане на всички дами, написа Daily Mail.

Поведението на принц Уилям несъмнено не изненадва, тъй като той прекомерно рядко показва непосредственост към личната си брачна половинка, пък какво остава към други дами. Но очевидно и при него сме очевидци на смяна, която занапред стартира. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР