Преди няколко месеца от Toyota представиха GR модификация на Yaris

...
Преди няколко месеца от Toyota представиха GR модификация на Yaris
Коментари Харесай

Toyota представи наточена версия на Yaris Cross

Преди няколко месеца от Toyota показаха GR трансформация на Yaris Cross в Япония, а в този момент наточената версия на най-новия кросоувър на компанията дойде и в Европа. По-рано през днешния ден от марката анонсираха премиерата на Стария континет и потвърдиха, че доставките ще стартират от началото на идващите година.
`Toyota

Стандартно колата идва с 9-инчова инфотеймънт система, навигация, място за безжично зареждане на телефон, двузонов климатроник, затъмнени задни стъкла, както и подгрев на предните седалки. Моделът се отличава от общоприетия с черни детайли като предната решетка, новият дифузьор в задната част, таванът и праговете. Джантите са в размер от 18 цола и дизайн с 10 спици с полирана предница.
`Toyota

От Toyota споделят, че GR отделът се е погрижил за фината конфигурация на окачването, което предлага по-добро чувство и по-добро завиване. Колата споделя една и съща платформа със общоприетия Yaris и резервира 1.5-литровия си хибриден мотор с три цилиндъра, както и мощността му, която при другите модификации доближава до 120 конски сили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР