Преди няколко месеца Кейт Мидълтън се появи с доста по-къса

...
Преди няколко месеца Кейт Мидълтън се появи с доста по-къса
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън дари косата си за онкоболни деца

Преди няколко месеца Кейт Мидълтън се появи с много по-къса прическа и бе подстригала огромна част от дългата си коса, сочи Edna.bg. Оказва се, че тогава херцогинята се е разделила с косите си в името на благотворителна идея. Тя ги е дала за изработката на перука за болно от рак дете.

Близки до кралската фамилия споделят, че персоналната фризьорка на Кейт от няколко месеца упорствала да подстриже косите й, тъй като били доста дълги. В последна сметка тя се разделила с 18 см от своята грива, само че решила да не изхвърля отрязаното, а да го подари анонимно на благотворителната организация Little Princess Trust, която подкрепя изработването на перуки за деца, изгубили своята по време на химио- или лъчетерапия.

Tова се случило преди няколко месеца, само че едвам в този момент става публично притежание, защото близки на Кралската фамилия издават благоторителния жест на Катрин. “Косата е била изпратена под непознато име”, споделя източник пред Daily Express. “Някъде малко момиченце ще носи перука от косите на същинска принцеса”, разяснява събеседник на изданието от кралския двор.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР