Преди няколко месеца Кара призна за зависимости от алкохол и

...
Преди няколко месеца Кара призна за зависимости от алкохол и
Коментари Харесай

„Не се чувствах достойна. Кара Делевин говори за борбата със зависимостите

Преди няколко месеца Кара призна за зависимости от алкохол и опиати, а също по този начин приказва за психологичните си проблеми. След като мина курс на рехабилитация, Кара Делевин е трезва през последните девет месеца. Напоследък тя се е потопила напълно в театъра, музиката и изкуството, намирайки нови културни прекарвания за ентусиазъм. „ Никога не съм предполагала, че мога да се насладя на нещо сходно. “

30-годишната манекенка е щастлива, че е съумяла да изтрезнее, само че този път не бил елементарен. Сега се усеща спокойна и постоянна, а времето на рехабилитацията я научило на доста. " Струваше си всяка секунда. Просто не знам какво би трябвало да направя, с цел да се откажа. Всичко е допустимо. Преди го споделях и не го имах вяра. Но в този момент в действителност го имам вяра. "

Повратната точка били папарашките фотоси, направени по време на фестивала Burning Man през септември 2022 година Моделът беше забелязана покрай летището в Лос Анджелис по чорапи и тениска, със необичайно държание и явно под въздействието на неразрешени субстанции. След като обстановката стана обществено притежание, Делевин реши да признае зависимостите си и да си вземе отмора от кариерата.



Кара трябвало да откри своя път към възобновяване, защото съгласно нея обичайна терапия не й пособия. Започва да работи с Анонимни алкохолици и намира поддръжката на другари, които сполучливо са извървявли този път. Три пъти седмично организира онлайн сеанси със своя преподавател по йога Колин Дънсмуър, с който практикува от 18-годишна възраст. " Той ме познава толкоз добре. Но, почтено казано, подхранването на творчеството е може би най-хубавата грижа за себе си. Струва ми се, че изкуството е терапия за мен ", споделя Кара за възобновяване.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР