“Преди няколко месеца говорихме с един руски олигарх, който е

...
“Преди няколко месеца говорихме с един руски олигарх, който е
Коментари Харесай

Журналист разкри здравословното състояние на Владимир Путин

“Преди няколко месеца говорихме с един съветски олигарх, който е бил непосредствен с Путин. Тогава той съобщи, че Путин е тежко болен”. Това съобщи журналистът Христо Грозев пред Нова.

“Вчера излезе в допълнение удостоверение, че това е повече от слух от режисьора Оливър Стоун. Той е прочут с това, че направи дълго изявление с Путин и го следваше из Русия в продължение на няколко месеца. В свое изявление той се изпусна в опит да изясни за какво Путин е тръгнал в тази война, като сподели, че той се бори с онкологично заболяване”.

“Зад кулисите всички съветски олигарси са в потрес. Техният път към този удобен живот е вечно затворен. Остава въпросът дали същите тези олигарси, които сътвориха Путин през 2000 година, или техните синове и наследници, ще се осмелят да го махнат, защото системата на гнет и репресии, която той сътвори, е страшна и знаем сигурно, че тези олигарси се опасяват за живота си”, разяснява Грозев и добави, че “ако гледаме аналитично, прелом от вътрешната страна би трябвало да се случи. Ако силовиците решат, че Путин им е неуместен, то лесният метод, по който те постоянно са боравили, е трагичен случай”.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР