Преди няколко месеца Disney представиха плановете си за Star Wars:

...
Преди няколко месеца Disney представиха плановете си за Star Wars:
Коментари Харесай

Star Wars: Galactic Starcruiser - хотелът, посветен на Междузвездни войни

Преди няколко месеца Disney показаха проектите си за Star Wars: Galactic Starcruiser - прекарване, което ще разреши на гостите на тематичния парк Walt Disney World във Флорида да се почувстват като че ли се намират на галактически транспортен съд.

От компанията споделиха, че това не е тъкмо хотел или атракцион, а по-скоро " галактически круиз ", който чакаме да бъде публично отворен през 2021 година

Хотелът разполага с двуетажни кревати за деца и възрастни в стила на " Междузвездни войни ", като всяка стая може да побира до четирима души. Както може да се чака, първокласното лоби на хотела още веднъж е в стила на интериора на галактически транспортен съд от " Междузвездни войни ".

Най-интересното в тази ситуация е, че гостите ще резервират разнообразни направления на борда на " галактическия транспортен съд " и ще станат част от интерактивен сюжет, който включва тренировки със светлинни мечове (както за деца, по този начин и за възрастни), изненадващи галактически борби и непредвидени срещи с обичани герои.

Твърди се даже, че ще има дребни роботи дроиди, които ще работят като спомагателен личен състав на хотела. Гостите ще изследват и пилотират галактически кораби от " Междузвездни войни " и ще не престават " секрети задачи ", персонализирани съгласно опита на посетителите. Целта е гостите на Star Wars: Galactic Starcruiser да се почувстват по този начин като че ли в действителност са попаднали в необятната галактика на " Междузвездни войни ".

Хотелът ще е обвързван и със специфичния тематичен парк " Междузвездни войни: На края на галактиката ", част от Walt Disney World, който отвори порти на 29 август. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР