Преди няколко години китайската компания ZTE създаде бранда Nubia, под

...
Преди няколко години китайската компания ZTE създаде бранда Nubia, под
Коментари Харесай

Датата на презентацията на смартфона Nubia Z18 Mini

Преди няколко години китайската компания ZTE сътвори марката Nubia, под който се оферират мобилни устройства с чудесно съответствие цена/качество.
Сега се появи формалната дата на презентацията на новия смарт телефон с двойна камера Nubia Z18 Mini . В формалния уебсайт на компанията се появи тийзър, показващ основната специфичност на новия телефон и датата на неговия анонс. Един от основните моменти на новия смарт телефон е публично доказаната посредством тийзъра двойна камера с висока резолюция. У още, съотношението на страните на екрана ще бъде 18:9.

Няма детайлности за техническите характерности на новия смарт телефон. Но миналогодишния модел Z17 Mini използваше процесора Snapdragon 653 и имаше 6 GB оперативна памет, което за времето си беше една доста добра настройка. Едва ли нещо ще се промени и на 11 април тази година се чака да забележим нов смарт телефон от междинен клас с приятна потребителска цена.



На тийзъра се вижда цифрата 24, което съгласно пазарните анализатори значи резолюцията на главната двойна камера на мобилното устройство.

Да си напомним, че всички модели от тази продуктова гама работят под ръководството на чистата операционна система Android – без никакви фирмени десктоп среди.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР