Преди няколко години Hyundai преотстъпи функцията за правене на луксозни

...
Преди няколко години Hyundai преотстъпи функцията за правене на луксозни
Коментари Харесай

Най-луксозният Hyundai пристигна с ново „лице“

Преди няколко години Hyundai преотстъпи функционалността за правене на първокласни коли на своя подбранд Genesis, само че все пак резервира няколко модела в най-горния сегмент на седаните, които да радват клиентите, които търсят логото на Hyundai и лукса. Един от тези модели е Grandeur, който по-рано през днешния ден получи новото си потомство, след дебюта на предходния модел през 2017 година.



Новият Grandeur получава предницата на Hyundai Staria с тънка светеща лента по дължината на предния похлупак и съществени светлини обградени от решетка в долната част. В страничната част откриваме дръжки, които се прибират, а в задната част е заложено на сходен на предницата претекст с тънка линия по цялото продължение на задницата.



Не се загатва какви са размерите на колата, само че несъмнено задните порти наподобяват по-големи от тези на предходния модел, който може да се похвали с междуосие от 2.88 метра и обща дължина от съвсем 5 метра.



Интериорът също е много по-различен от този на предходния модел, следвайки вършиме линии. Дисплеите са три на брой, като два от тях са в общ панел, до момента в който в долната част на междинната подпора е подложен трети за надзор на климатичната система. Седалките също имат забавна форма и разполагат с всевъзможни улеснения и настройки. От Hyundai към момента не разкриват всичко за колата, само че това би трябвало да се случи в идващите седмици, преди пазарния дебют през 2023 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР