Преди няколко години Google добави в своя фирмен браузър Chrome

...
Преди няколко години Google добави в своя фирмен браузър Chrome
Коментари Харесай

Браузърът Google Chrome за Android ще позволява ръчното въвеждане на пароли

Преди няколко години Гугъл добави в своя фирмен браузър Chrome управител на пароли, който всекидневно оказва помощ на десетки милиони консуматори с лекост да посещават другите уеб страници. Докато преди време се постановяваше ръчното въвеждане на потребителското име и паролата, в този момент те се вкарват автоматизирано и икономисват доста време на посетителите на уеб страницата.
Уеб-браузърът Chrome за десктоп компютрите разполага с функционалност, даваща опция за ръчното въвеждане на пароли . Това е изключително потребно, когато потребителят желае авансово да настрои работата на своя браузър и да си вкара паролите едновременно, а не по време на сърфирането. В останалите случаи е задоволително еднократното въвеждане на паролата и предоставяне позволение на браузъра да я запише, с цел да може автоматизирано да се вкарва при последващо посещаване.



Популярният уеб-ресурс Wccftech заяви, че напълно скоро браузърът Гугъл Chrome за Android също ще получи тази опция, аналогична на същата функционалност в Mac и Windows.



Тази опция в началото ще бъде въведена в алфа версията на Chrome за Android, след тестване, ще премине в бета версията и най-после ще могат да я употребяват всички искащи, които просто би трябвало да обновят браузъра си до последната версия в Гугъл Play.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР