Преди няколко години Blizzard спря да развива историята на хитовата

...
Преди няколко години Blizzard спря да развива историята на хитовата
Коментари Харесай

Blizzard спира Starcraft FPS заради Diablo 4 и Overwatch 2 - идват скоро

Преди няколко години Blizzard спря да развива историята на хитовата си Starcraft галактика. Няма подозрение, че поредицата е обичана от пъклен доста хора и към днешна дата. Всички се чудим дали разработчиците работят върху нещо ново от франчайза. Изглежда, че в работилницата са майсторили игра от първо лице, която да е основана на Starcraft вселената.

В минало време, тъй като съгласно информация на Kotaku, от Blizzard са решили да спрат работата по плана. Смята се, че създаването е почнала преди две години. Играта е наподобявала Battlefield, само че в sci-fi среда.

Преоценка на целите на компанията обаче е наложила да се спре насочването на запаси към тази игра. По-висок приоритет са получили заглавия като Diablo 4 и Overwatch 2.
Blizzard пуснаха известие до медиите във връзка на тази информация:
„ Винаги взимаме решенията по тези въпроси, без значение какво ще се получи най-после или по какъв начин ще бъдат интерпретирани. Ние решаваме на база на нашите полезности и това, което имаме вяра, че е от смисъл за Blizzard. Разбира се, решенията ни се въздействат и от това какво считаме, че ще донесе най-вече приятност за играчите ни. “

Това е продължението на последната информация за Diablo 4. Смята се, че оповестяването на играта е било на косъм да се случи на BlizzCon 2019. Близард отхвърли това да е по този начин, само че кой знае. Някои анализатори считат, че от компанията са решили да пуснат Overwatch 2 и Diablo 4 през 2020 година. Това изяснява пренасочването на запаси.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР