Преди няколко дни видяхме новият Duster на Dacia, който се

...
Преди няколко дни видяхме новият Duster на Dacia, който се
Коментари Харесай

Ето новото Renault Duster

Преди няколко дни видяхме новият Duster на Dacia, който се разграничава с напълно нов жанр и дизайн, само че в този момент виждаме еднакъв модел с логото на Renaul. Това е по този начин тъй като моделът се предлага с емблемата на французите на няколко интернационалните пазара. Тази тактика се ползва към този момент две генерации и няма да бъде друга и при неотдавна показаната нова моделна серия. Доказателство за това ни дава самият френски производител, който преди малко разгласява първите фотоси на новия SUV с емблемите на Renault.

Както и при предходните генерации, новият Duster също се предлага като Renault, като измененията са съсредоточени основно върху предната част. Така да вземем за пример логото на румънския авто производител е сменено с надпис " Renault ", който се вижда напълно на радиаторната решетка.

 Запознайте се с новото Renault Duster - 2

Други аспекти на дизайна са идентични с тези на Dacia Duster, в това число формата на бронята, фаровете, дизайнът на колелата, капакът на багажника и така нататък Общите размери също са всъщност същите: дължина 4343 мм, ширина 1810 мм, височина 1656 мм и междуосие 2657 мм. Багажникът може да побере до 472 литра.

Техническите детайлности към момента не са разкрити, само че всичко сочи, че ще става въпрос за същите задвижвания, които бяха оповестени от Dacia. С други думи: 1,6 хибрид със 140 к.с., 1,2 турбо с 48-волтова мека хибридна система и 130 к.с., както и ECO-G 100 на природен газ със 100 к.с. Във версиите 4х4 Duster предлага " Terrain Control " с пет режима на шофиране: Auto, Snow, Mud/Sand, Off-Road и Eco.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР