Преди няколко дни стартира най-голямата колаборация между създатели на съдържание

...
Преди няколко дни стартира най-голямата колаборация между създатели на съдържание
Коментари Харесай

Защо Илон Мъск си купи един милион дървета

Преди няколко дни започва най-голямата колаборация сред основатели на наличие в YouTube, чиято цел е да се засадят 20 милиона дървета в идващите две години.
 MrBeast, #TeamTrees, YouTube и по какъв начин се засаждат 20 милиона дървета
YouTube избавя планетата

Над 600 влогъри засаждат 20 милиона дървета

За да наберат средства за реализирането на плана, от #Teamtrees приканват всеки, който има опция и предпочитание, да подари пари, като всеки дарен $ се равнява на едно засадено дърво.

Само за няколко дни акцията съумя да набере дарения от над 10 милиона, като най-голяма заслуга за събралата се сума към този момент има не какъв да е, а самият Илон Мъск.

Под пост в Twitter на Маркъс Браунли - един от най-големите ютюбъри и участник в #Teamtrees, Илон Мъск даде обещание, че ще способства с един милион дървета и даже смени името си в Twitter на " Treelon " в символ на поддръжка.

Ok, sounds legit, will donate 1M trees
— Treelon (@elonmusk) October 29, 2019
Решението на Мъск провокира закачки в мрежата, откакто единствено преди няколко дни самият той разкри, че не разполага с доста пари за харчене, нито пък има парцели, които елементарно да ликвидира.

Може би за човек като него това значи, че просто не разполага с милиарди в кеш, само че пък може с лека ръка да се раздели с един милион $. А и идеята е хубава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР