Преди няколко дни стана ясно, че Саня Борисова е успяла

...
Преди няколко дни стана ясно, че Саня Борисова е успяла
Коментари Харесай

Тази красавица има известна сестра, но по нищо не й отстъпва

Преди няколко дни стана ясно, че Саня Борисова е съумяла да заведе режисьорския си дебют " Никога не е просто секс " чак в Кан. Видяхме красивата актриса на премиерата във френския град да театралничи в страхотна рокля, дело на Десислава Тошева от Caviar Couture.

Рене е споделяла в обществените мрежи, че работи в сватбена организация, само че в това време поема различнио фешън задължения. Изявява се и като актриса, само че за персоналния ѝ живот не се знае доста.

Съдейки по изявленията ѝ в Instagram, Рене постоянно пътува по света, написа lifestyle.bg. Разбира се, намира време да се прибира и в родния Видин, с цел да се види с роднините си, като по всичко проличава, че е доста близка със сестра си Саня.

" Много се гордея с моята супер надарена сестра Саня Борисова за копродуцирането и режисурата на още един необикновен филм. Премиерата в София беше подобен триумф, следва филмовият фестивал в Кан, премиерата в Лондон на 19 юнии и доста други ", написа Рене под серия от фотоси в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР