Преди няколко дни стана ясно, че Саня Борисова е успяла

...
Преди няколко дни стана ясно, че Саня Борисова е успяла
Коментари Харесай

Не, това не е Саня Борисова, а по-малката ѝ сестра Рене Борисова

Преди няколко дни стана ясно, че Саня Борисова е съумяла да заведе режисьорския си дебют " Никога не е просто секс " чак в Кан. Видяхме красивата актриса на премиерата във френския град да театралничи в страхотна рокля, дело на Десислава Тошева от Caviar Couture.
 Когато Саня Борисова заведе
Когато Саня Борисова заведе " Никога не е просто секс " в Кан

Актрисата се похвали с наличието си на аления килим

Друго, което ни направи усещане и на което не бяхме обръщали внимание до този миг, беше наличието на още една хубавица в Кан, а точно Ирена Борисова, която се оказва по-малката сестра на Саня.

За разлика от Сяня, която избира да гради кариера в България, Ирена или Рене Борисова, както е известна в обществените мрежи, е предпочела да се развива в чужбина. Едва приключила гимназия, тя отпътува за Милано. По-късно хубавицата се мести в Дубай и през днешния ден е доста известно лице там.

Рене е споделяла в обществените мрежи, че работи в сватбена организация, само че в това време поема различнио фешън задължения. Изявява се и като актриса, само че за персоналния ѝ живот не се знае доста.

Съдейки по изявленията ѝ в Instagram, Рене постоянно пътува по света. Разбира се, намира време да се прибира и в родния Видин, с цел да се види с роднините си, като по всичко проличава, че е доста близка със сестра си Саня.

Освен в Кан, виждаме, че Рене е била и на премиерата на в България преди няколко седмици.

" Много се гордея с моята супер надарена сестра Саня Борисова за копродуцирането и режисурата на още един необикновен филм. Премиерата в София беше подобен триумф, следва филмовият фестивал в Кан, премиерата в Лондон на 19 юнии и доста други ", написа Рене под серия от фотоси в обществените мрежи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР