Преди няколко дни шокираща новина обиколи цяла България - "паяк"

...
Преди няколко дни шокираща новина обиколи цяла България - "паяк"
Коментари Харесай

Собственикът на изпуснатото ауди се оказа разбран човек, "паяци" и друг път увреждали автомобили

Преди няколко дни шокираща вест обиколи цяла България - "паяк " за малко да изпусне на земята "Ауди " след репатриране в Пловдив! Докато предаваше от мястото на събитието, репортерът на стана несъзнателен очевидец на диалога сред притежателя на потрошеното возило и служителите на реда, които наложително съпровождат екипите на Оперативна програма "Паркиране и репатриране ", с цел да документират нарушаването преди повдигане на кола.

По думите на униформените, единствено за три дни "паяците " са изпуснали две коли.

Дали това е истина или служителите на реда са ги изрекли в опит да успокоят изумения притежател на първокласната кола? Пред пловдивската медия Ненко Калакунов, който е шеф на Оперативна програма "Паркиране и репатриране ", изрично отхвърли да има различен подобен случай на "изпускане " на автомобил.

За първи път се чупят скрепителни детайли на крана, евентуално тъй като колата е тежка, а самото повдигане е станало от по-далечно разстояние, изяснява обстановката той. За него най-важното е, че няма потърпевш човек и поздрави чиновниците си, че са работили професионално. Счупеният кран е откаран в сервиз за корекция.

Директорът призна, че е имало ударени или одраскани коли при натоварването им на репатриращ автомобил. "Преди месец беше ударена кола в предната ризница, тъй като горе се получава нещо като люлка. Случило се е, тъй като излиза рейс от кръстовището, пресича пътя на "паяка " и се удрят внезапни спирачки ", описа той.

Калакунов напомни, че няколко пъти персонално е поднесъл извиненията си на притежателя на аудито. "Той е свестен човек. Има застраховка. Цялата тази история е преекспонирана ", добави шефът.

Оперативна програма "Паркиране и репатриране " разполага с 4 "паяка ". Злополучната репатрираща машина е набор 1994. Има още един по-стар автомобил - от 1990/1992 година, а двата най-млади са отпреди три-четири години.

"Този случай не би трябвало да е причина да се купуват "паяци ". Да, имаме потребност от още един автомобил, само че не би трябвало изпусната кола да се употребява като мотив. Когато пристигна време да се разисква бюджетът, ще направя предложение ", акцентира още Калакунов.

Видеото от акцията на "паяка " може да видите
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР