Преди няколко дни сексгуруто Наталия Кобилкина се разведе. Една от най-известните

...
Преди няколко дни сексгуруто Наталия Кобилкина се разведе.
Една от най-известните
Коментари Харесай

Кобилкина се разведе

Преди няколко дни сексгуруто Наталия Кобилкина се разведе.

Една от най-известните сексоложки в България заяви изненадващата вест, че след впечатляващите девет години фамилен живот към този момент не е със брачна половинка си Такис Дретакис.

Ето част от нейното обръщение във фейсбук без редакторска интервенция: " Обичам ви! Нашия любящ бракоразвод се трансформира в групова терапия за цялата България. Мнения се разделиха. Нека да забележим психически разбор (все отново съм клиничен психолог):

1. Дълбоки хора споделят: Не бързай, остани сама и усети какво в действителност искаш‍. Добър вид, тъй като първото междумужие беше единствено 2 месеца и смятах, че незабавно би трябвало да съм в връзки и тогава на моите 31 години имах вяра, че жена без връзки недодялана‍. Благодаря на моите терапевти, че тази концепция от дълго време изгониха от моята глава.

2. Други споделят: незабавно би трябвало да си намериш някой, че остаряваш и се тормозим за теб. Обикновено това споделят хора, които в същина са сами и се тормозят за себе си. Освен това, в никакъв случай не съм се чувствала по привлекателна в сравнение с сега. Вярвам, че жена по какъв начин положително вино с години става по прелестна.

3. Има и критици: Само разваляш мъже спри си сама. Какъв терапевт си ти, един мъж не можеш да задържиш. Това споделят хора, които се усещам доста самотни и нещастни в своите връзки и тук завиждат, че аз самоуверено върша това, което желае моята свободна душа, а те стоят в мъртви връзки от боязън и виновност. Погледнете към живота си и попитайте, къде бездействате?

4. Евала! Шапка смъкваме за храброст! Това идва от дами, които сами са доста смели и аз ги насърчавам и въодушевявам на смяна (например, да сменят работа). И аз доста ви обичам, моите смели Красавици

5. А щастливи хора просто ми пращат обич и поддръжка и почитат моите избори. Имайки ми доверие, че в случай че нещо върша значи това е вярно за мен и целия свят. И като цяло са заети със своя благополучен живот и не им е до мен. С обич давам да изучавате себе си посредством мен. Всички сме единствено огледала един на различен. Вашата реакция демонстрира доста неща за вас. Процес на развиване постоянно е хубав. Междувременно ми пишете, че доста от вас минавате сега разлъка и молете за повече информация за това ", заяви woman.bg.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР