Преди няколко дни се появи достоверна информация, че в близко

...
Преди няколко дни се появи достоверна информация, че в близко
Коментари Харесай

Колко ще струва абонамент за iPhone от Apple

Преди няколко дни се появи достоверна информация, че в близко бъдеще Apple се готви да пусне абонаментни проекти за своте артикули.
 Apple, iPhone и абонаментните проекти, които готви компанията за своите артикули
Ще можем ли да притежаваме iPhone посредством абонамент

Лизингът е демоде

Тази седмица Марк Гърман от Bloomberg затвърди тези планове на компанията от Купертино и даже разкри какъв брой би коствал месечният абонамент за iPhone.

Според него клиентите ще заплащат малко по-малко, в сравнение с заплащат месечно хората, които се възползват от програмата Apple Upgrade.
 Снимка 542101

Към момента Apple Upgrade разрешава на потребителите да вземат iPhone на двугодишен лизинг с месечна такса от 35.33 $, като в края на тези две години лизингът завършва и устройството става благосъстоятелност на потребителя.

При абонаментния проект месечната такса за базов iPhone ще е 35 $ съгласно Гърман, само че разликата е, че след една, две или три години телефонът към момента ще е благосъстоятелност на Apple.

Абониралите се за iPhone oбаче ще могат всяка година да сменят абонамента си и да получават най-новия модел устройство, без да доплащат в допълнение.
 Снимка 544654

По този метод Apple пък си обезпечава непрекъснат поток от пари, който сега пропуща, защото относително малко консуматори си купуват най-новия iPhone всяка година.

На всичкото от горната страна Apple ще е притежател на върнатите от клиенти устройства и ще може да ги препродаде.
 Снимка 540781

Гърман планува, че цената за iPhone Pro модел ще е 45 $ на месец, а за Pro Max - 50 $.
 Apple, iPhone SE и за какво ще бъде понижено производството на новия модел
Тъжната орис на новия iPhone SE 5G

Инфлацията, война и COVID-19

Важно е обаче да споменем, че Apple към момента не е коментирала публично този въпрос и е допустимо цените да са разнообразни, когато започва абонаментният модел.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР