Преди няколко дни гръмна скандална новина за нов мъж в

...
Преди няколко дни гръмна скандална новина за нов мъж в
Коментари Харесай

Младият любовник на Луна женен с 2 деца

Преди няколко дни гръмна скандална вест за нов мъж в живота на Луна. За тайнственият ухажор се знае единствено, че е към 20-годишен, учи в НСА и работи като охранител, написа Блиц. Ретро чалга звездата се носи на гребена на любовта, само че се оказа, че не всичко е толкоз безпрепятствено, колкото наподобява. Запознати се майтапят, че любовните драми на Софи и Гринго са единствено залъгалка пред това, което изживява Луна. А гаджето й се оказва с много пикантно минало.

Оказа се, че любовникът на Луна се споделя Горан Колев. Той е от Русе и движи в една компания с някогашния на Десислава - ММА боецът Светлозар Савов - Зарко. Луна се среща с младото лъвче в русенска дискотека, където има присъединяване, а той работи като защита. От две седмици живее в големия й мезонет в София, похвалил се персонално пред другари. Скандалното в тази ситуация е, че има жена и две дребни девойки. За брачната половинка му се знае, че върви да заработва в чужбина. От фамилни другари се схванало, че я лъже за случилото се с Луна и се отправдава, че просто работи за нея.

Оказва се, че той е от семейство, в което родата на мъжа купува бъдещата си снаха. Неговите родители са броили голяма сума за жена му и са ги оженили още преди да навършат пълноправие. При възможен бракоразвод ще би трябвало отново да брои.

Луна си разреши да качи няколко общи фотоси с любовни послания, които медиите глътнаха като топъл самун. Не след дълго изпълнителката на " Бягайте крачета при младите момчета " отстрани всички снимки с обичания си, очевидно по негово гледище след проблеми със брачната половинка му. " Не мога да си обясня дали в действителност е вдлъбнат по застаряващата фолкпевица или просто го тресе звездоманията. Може и 8-те милиона на Луна в КТБ да са го привлекли... ", разясняват негови другари.

Луна обаче е наясно с негово фамилно състояние, само че очевидно няма срещу да раздели един татко от двете му деца. Бърза инспекция в неговия " Facebook " демонстрира, че двамата имат обща фотография още от декември месец. Под фотографията той написа: " Стара жена и остаряла риба няма – или е свежа, или не е ". Това приказва, че са крили взаимоотношенията си близо половин година и чак в този момент са решили да задълбочат връзката си и към този момент да не се крият.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР