Преди няколко дни GeekBench съобщи, че смартфонът Samsung Galaxy S8

...
Преди няколко дни GeekBench съобщи, че смартфонът Samsung Galaxy S8
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S8 Lite: снимка и техническите характеристики

Преди няколко дни GeekBench заяви, че смарт телефонът Samsung Galaxy S8 Lite ще се базира на 8-ядрения процесор Snapdragon 660, ще има 4 GB оперативна памет и ще употребява Android 8.0 Oreo.
Днес телефонът се появи в уеб страницата на TENAA.



Според тази информация, Samsung Galaxy S8 Lite ще бъде оборудван с 5,8-инчов екран с резолюция 2220х1080 пиксела. Да си напомним, че Galaxy S8 има екран със същия размер на диагонала, само че с резолюция 2960х1440 пиксела. И още, S8 Lite има съществена камера с резолюция 16 мегапиксела, до момента в който S8 разполага с 12 мегапикселова. В S8 Lite липсва и датчика за премерване честотата на пулса.

Захранването на S8 Lite се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 3000 mAh. Предната камера е с резолюция 8 мегапиксела, налични са 64 GB флаш-диск, както и бутонът Bixby.

Различните пазарни анализатори се питат, за какво е трябвало да излиза опростена версия на S8, откакто на пазара към този момент излезе S9. По-логично наподобява представянето на S9 Lite. Предполага се, че компанията разполага с прекалено много съставни елементи за S8, тъй като продажбите на миналогодишния флагман вероятно са били по-ниски от предстоящото. Ако тази информация се окаже истина, можем да чакаме нов първокласен и относително на ниска цена смарт телефон.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР