Преди няколко дни Apple допусна голяма грешка, която изглежда завинаги

...
Преди няколко дни Apple допусна голяма грешка, която изглежда завинаги
Коментари Харесай

Apple може и да фалира заради допуснатата фатална грешка

Преди няколко дни Apple позволи огромна неточност, която наподобява вечно скапе репутацията на софтуерния колос. Apple публично призна, че забавя старите модели iPhone.
Apple изясни своите дейности с това, че по подобен метод предлага по-качествено потребление на смарт телефона, само че множеството консуматори счетоха, че в продължение на дълги години корпорацията е изнудвала хората да купуват нейните сови смарт телефони, тъй като старите стартират да работят непристойно постепенно.



Срещу Apple към този момент са подадени няколко правосъдни желае, с които корпорацията се упреква в безочливо и редовно нарушение закона за отбрана правата на потребителите. Съдебни искове постъпват освен от Съединени американски щати, само че и от Израел, Англия и други страни. Някои консуматори се сплотяват в групи и подават групови искове за милиони долари за нанесените морални вреди.



Сега бе подаден нов неповторим правосъден иск, който може да се окаже финален за корпорацията. Виолета Майлън от Калифорния също съди Apple, а в правосъдния иск споделя, че желае Apple да бъде задължена да върне на всички остарели iPhone предходната скорост на работа и да й бъде наложена санкция в размер на $999 999 999 000 . Това са на процедура един трилион $. Ако съдът почете желае, Apple ще банкрутира.

Съдебната система на Съединени американски щати смята Apple за отговорна, тъй като освен скрито е влошавала техническите характерности на своите iPhone в продължение на дълги години, само че и това може да се смята за шикалкавене, тъй като тези дейности са направени без единодушието на потребителите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР