Преди няколко дни английските медии започнаха да спекулират, че Бруно

...
Преди няколко дни английските медии започнаха да спекулират, че Бруно
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш зарязва Манчестър Юнайтед заради клуб от Суадитска Арабия

Преди няколко дни британските медии започнаха да спекулират, че Бруно Фернандеш ще напусне Манчестър Юнайтед през януари и наподобява, че там се случва нещо в действителност съществено.

На португалеца му писна от протичащото се на " Олд Трафорд " и към този момент на всички е ясно за какво Манчестър Юнайтед няма нищо срещу неговото овакантяване.

Бруно Фернандеш получи капитанската лента от Ерик загар Хаг, само че в последно време беше подложен на критика за слаби игри, като някои почитатели на Юнайтед даже приканиха португалецът да бъде лишен от капитанската лента.

Ясно е, че Бруно приема доста тежко всички рецензии, които получава от няколко седмици, и това най-добре се показва от сцената в тунела след провалянето на Манчестър Юнайтед от Копенхаген.

Английските медии пишат, че Бруно Фернандеш е изтощен от тежки рецензии и приказки, че би трябвало да му бъде отнета капитанската лента, което неотдавна сподели в предаване и именитият халф на " алените дяволи " Рой Кийн.

Макар да изглеждаше, че това са единствено спекулации, наподобява, че напускането на Бруно Фернандеш още през януари към този момент не е толкоз невъзможна задача.

Фернандеш има предложения на масата от няколко клуба от Саудитска Арабия, които ще създадат всичко, с цел да привлекат португалеца, а договарянията към този момент са почнали, тъй като Бруно също е показал интерес да отиде там.
 Магуайър се кефи, че е титуляр: Грабнах шанса си! Сега да му мислят Варан и Мартинес
Магуайър се кефи, че е титуляр: Грабнах шанса си! Сега да му мислят Варан и Мартинес

Хари бе със статут на запаса през предишния сезон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР