Преди няколко дни актрисата Шарън Стоун отбеляза 60-годишен юбилей. И

...
Преди няколко дни актрисата Шарън Стоун отбеляза 60-годишен юбилей. И
Коментари Харесай

Перфектна на 60! Шарън Стоун разкри тайната си за стройна фигура

Преди няколко дни актрисата Шарън Стоун означи 60-годишен празник. И макар че има толкоз доста години зад тила си, актрисата не наподобява на повече от 40-45, видя HotArena.

Тайната на забележителната й визия от дълго време е нещо, за което доста дами си мечтаят да научат. Едва неотдавна обаче актрисата издаде тайните си.

Едно от нещата, с които Шарън се поддържа във форма е пилатес. Методът не е толкоз натоварващ, както аеробиката и не по този начин комплициран като йогата.

„ Тренирам постоянно пилатес. Понякога вървя и до фитнеса, където си върша кръгова подготовка, според от настроението ми. А от време на време просто си пущам музика и танцувам до пристъп. Определено не съм човек, който тича по пътеката, зяпайки стената”, разкрива още Стоун.

Тонизираното тяло на звездата е резултат и от хранителния й режим. Пред известно списание тя споделя, че не се лишава от нищо, само че заобикаля модифицирани храни, кофеин, алкохол, а също и глутен - страда от цьолиакия, автоимунно заболяване, което отключва нетърпимост към някои артикули.

„ Не хапвам никаква модифицирана храна и не пия кофеинови питиета. Рядко пия и алкохол или газирано.

Но по тази причина пък хапвам месо и черен шоколад. Когато ми харесва поставям и захар в чая. Ям като естествените хора – когато съм гладна”, разкрива още звездата.
Шарън обаче споделя, че съгласно нея хубостта значително се дължи и на философията, която следваш и на вътрешната хубост.

„ За мен това е будизмът – нещо, което те връща в центъра. Това е ключът към безконечната младост – вътрешното чувство за форма и елегантност”, добавя тя.

Важна част от източното обучение е и медитацията, като се счита, че 20 минути медитация дневно се равняват на половин час подготовка на бягаща пътека или колело. Стоун наподобява знае за това, защото прави медитации по два пъти седмично – по изгрев или по залез – слънце.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР