Преди няколко часа в популярния бенчмарк GeekBench бе тестван флагманския

...
Преди няколко часа в популярния бенчмарк GeekBench бе тестван флагманския
Коментари Харесай

Според GeekBench, ASUS ROG Phone е най-мощният Android смартфон

Преди няколко часа в известния бенчмарк GeekBench бе тестван флагманския смарт телефон ASUS ROG Phone.
Това е първият и към този момент единственият в света телефон, приспособен за игри. Дори и моделите Nubia Red Magic и Xiaomi Black Shark са по-бавни. ROG Phone употребява клокнатия процесор Snapdragon 845 с тактова периодичност 2,96 GHz. Без форсирането, работната периодичност на процесора е 2,8 GHz.



Смартфонът ASUS ROG Phone към момента не се продава в магазините, само че някои ритейлъри разполагат с първите устройства и ги тестваха. При многоядрените проби телефонът сподели цели 9534 точки.  По този метод смарт телефонът изпревари Xiaomi Mi MIX 2S, който до момента бе водач в GeekBench. В седмицата водачи са включени още Xiaomi Mi Mix 2S, OnePlus 6, HTC U12+, Sony Xperia XZ2 Compact, Sony Xperia XZ2 и Samsung Galaxy S9+. Поставеният на условното последно място Galaxy S9+ демонстрира резултат от 8349 точки.

Очевидно е, че точно форсираният режим на работа на процесора е повода за този резултат. Телефонът изпреварва по продуктивност своите съперници с 4-13%. Разликата не е доста огромна, само че е задоволителна за излизането на ASUS ROG Phone преди всичко по продуктивност и да изпревари всички съперници.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР