Преди най-мощните модели на Opel да носят означението OPC, германската

...
Преди най-мощните модели на Opel да носят означението OPC, германската
Коментари Харесай

Легендарните Opel GSi се завръщат, но с малка уловка

Преди най-мощните модели на Opel да носят означението OPC, немската марка всяваше боязън в съперниците си с друго трибуквено редуциране – Gsi. Това обозначение бе носено от именити коли като Astra GSi, Kadett GSii, Corsa Gsi и други. Сега от Opel наподобява отново ще върнат тези модели на респект, само че с дребна смяна.
`Легендарните

Новите върхови модели на марката ще употребяват означението GSe, което ще бъде обвързвано с „ динамични, занимателни за шофиране коли “. Подобно трибуквено редуциране е употребявано за малко и през предишния век, само че с него могат да се похвалят единствено Commodore GS/E и Monza GSE.
`Легендарните

Докато през предишния век GSE с основно “E ” е символизирало Grand Sport Einspritzung (Grand Sport Injection), то в този момент акронима с малко „ е “ подхожда на Grand Sport electric. Новите коли които ще носят това обозначение ще бъдат електрифицирани, което значи, че дружно с бензиновия мотор ще виждаме и електромотори, които да способстват за по-голяма мощ. Вероятно първият модел, който ще се похвали с новото обозначение ще бъде новата Astra, само че все още не се знае по кое време тъкмо ще дебютира тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР