Преди Националния съвет БСП на влизането повечето членове на партията

...
Преди Националния съвет БСП на влизането повечето членове на партията
Коментари Харесай

Петър Мутафчиев преди НС на БСП: Да вървим към избори

Преди Националния съвет Българска социалистическа партия на влизането множеството членове на партията бяха сбити. Единствен за коментар се спря Петър Мутафчиев, който съобщи че съгласно него партията би трябвало да върви към курса нови избори, защото надали ще се събере устойчиво болшинство, което да организира политика в границите на третия мандат, предава Нова тв.

Още през вчерашния ден стана ясно, че ще се показват два разновидността, които да разиска партията, без да се посочват какви съответно са те, само че информацията беше, че дават отговор на записаното в Конституцията.

Много е значимо решението, с което ще излезе Националния съвет и какво ще се случва оттук насетне с третия мандат.

До самата обстановка се стигна, откакто в петък изтече запис от съвещание на парламентарната група на Демократична България, запис, след който водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов реши да изтегли партията си от договарящия процеси и по този начин опитите четворната коалиция да се събере в границите на третия мандат, на процедура се изчерпаха.

Оттук нататък може би ще се търсят и благоприятни условия за привличане на още самостоятелни депутати, само че дали ще продължат договарянията в границите на тройната коалиция или Българска социалистическа партия ще върне досието с мандата на президента неизпълнена, отговорът на тези въпроси ще станат ясни до няколко часа след приключването на съвета на Позитано 20.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР