Преди началото на Световното първенство по футбол в Катар, страната

...
Преди началото на Световното първенство по футбол в Катар, страната
Коментари Харесай

В чест на световното в Катар създадоха най-голямата футболна обувка в света

Преди началото на Световното състезание по футбол в Катар , страната хазаин към този момент реализира резултати, почтени за книгата на върховете. Творци на пластични съоръжения, спортисти и локални експерти сплотиха напъните си и сътвориха най-голямата футболна обувка в света , оповестява TVR News.

Футболната обувка е висока 2 метра и дълга 5 метра. Тя към момента не е публично приета за най-голямата футболна обувка в света, само че всички се надяват, че Книгата на Гинес ще записва върха.

— Al Jazeera English (@AJEnglish)

Световното състезание по футбол стартира в неделя, 20 ноември, а първият мач се играе сред Катар и Еквадор.

Всички хотели в Доха, столицата на емирството, са изцяло резервирани. Хиляди почитатели и туристи са избрали да отседнат на първокласните кораби, които остават да дебаркират в Катар по време на цялото състезание. Плаващите хотели се отличават с главозамайващ разкош, само че и цените им са съизмерими с подобен.

Ако във връзка с потреблението на алкохол разпоредбите в Катар са строги - има особено уредени места за последователите - то на вода обстановката се трансформира. На борда на първокласните кораби туристите нямат ограничавания в това отношение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР