Преди началото на редовния Съвет “Външни работи” в Люксембург външният

...
Преди началото на редовния Съвет “Външни работи” в Люксембург външният
Коментари Харесай

Захариева се срещна със саудитския външен министър

Преди началото на постоянния Съвет “Външни работи” в Люксембург външният ни министър Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на се срещна със саудитския външен министър принц Файсал бин Фархан ал Сауд. Разговорите са били по самодейност на гръцкия външен министър. Това разкри самата Захариева, която разгласява фотография от срещата.

"Обсъдихме пътищата за усилване на съдействието сред Саудитска Арабия и Европейски Съюз ", удостовери тя.

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на отпътува през днешния ден за Люксембург, където ще взе участие в съвещанието на Съвета „ Външни работи”. Министрите на външните работи от Европейския съюз ще обсъдят обстановката в Нагорни Карабах поради последните развития.

Централно място в полемиките ще заеме също настоящата конюнктура в Беларус, откакто няколко европейски страни, в това число и България, извикаха посланиците си за съвещания в символ на цялостна взаимност и поддръжка за сътрудниците в Европейски Съюз Полша и Литва, против които бяха подхванати дейности за възпрепятстване на тяхната дипломатическа активност в Беларус.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР