Преди началото на форума бе разпространен и текстът на речта

...
Преди началото на форума бе разпространен и текстът на речта
Коментари Харесай

Сорос: САЩ ще подкрепят Украйна, но Байдън е казал на Зеленски, че има граници и трябва да бъде избегната Трета световна война

Преди началото на форума бе публикуван и текстът на речта на финансиста и милиардер Джордж Сорос. В нея той споделя че в случай че бъде Русия е разгромена във войната в Украйна, това ще докара до раздробяване на това, което той назовава съветска империя и Русия повече няма да е опасност за Европа и за света, предават Ройтерс и Българска телеграфна агенция.
Още по темата
Сорос добавя, че Съединени американски щати ще поддържат Украйна, само че споделя, че президентът Джо Байдън е декларирал на украинския водач Володимир Зеленски, че има граници и че би трябвало да бъде избегната Трета международна война. Сорос не разкрива кой е източникът на тази информация.

Относно Китай в речта си Сорос споделя, че тактиката на Си Цзинпин за нулев коронавирус е раздрусала доверието в Комунистическата партия и актуалната обстановка " дава отговор на всички предварителни условия за смяна на режима или за гражданска война ". Според Сорос това е единствено началото на един неразбираем развой, отзвукът от който ще бъде усетен за дълъг интервал от време.

В кратковременен проект Си евентуално ще остане на власт, тъй като той има корав надзор върху всички принадлежности за принуда, добавя Сорос и споделя, че е уверен, че Си няма да остане на поста и доживот и че до момента в който той е отпред на Китай, страната няма да стане преобладаваща политическа и военна мощ, към което се стреми Си.
 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР