Преди минути започна срещата Три морета в София. Домакин на

...
Преди минути започна срещата Три морета в София. Домакин на
Коментари Харесай

Започна срещата Три морета в НДК

Преди минути стартира срещата " Три морета " в София. Домакин на двудневното събитие е президентът Румен Радев. Той ще приветства 12 свои сътрудници от европейски страни сред Адриатическо, Балтийско и Черно море, както и делегация от Съединени американски щати. Над 400 компании ще вземат участие в съпътстващия бизнес конгрес. Основната локация на събитията ще е НДК.

Инициативата служи като платформа за интензивно икономическо и капиталово партньорство и инструмент за привличане на вложения към Централна и Източна Европа в транспортната, енергийната и цифровата инфраструктура.
 Румен Радев е хазаин на самодейността Три морета Румен Радев е хазаин на самодейността " Три морета "
Старт на срещата на върха на самодейността „ Три морета ”. Домакин на форума е президентът Румен Радев. В рамките на събитиет...

 



От предходната година самодейността включва и капиталов фонд, посредством който се осъществя концепцията за умна съгласуваност. Интерес за капиталово партньорство към " Три морета " е деклариран и от страни отвън нейния географски обсег. Сред тях са Япония, Южна Корея, Англия и Катар.

Освен това се планува и създаването и продаването на нововъведения по целия свят. " Три морета " е основана през 2015 година от тогавашните президенти на Хърватия и Полша Колинда Грабар-Китарович и Анджей Дуда за привличане на водещи предприемачи към развиването на Източна Европа. От предходната година самодейността включва и капиталов фонд, работещ на пазарна основа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР