Преди минути стана факт първата снежна катастрофа във Враца, видя

...
Преди минути стана факт първата снежна катастрофа във Враца, видя
Коментари Харесай

Сефтосаха снега! „Фолксваген Голф“ се размаза в снегорин на Е-79 между Враца и Мездра, пътят е временно затворен /снимки/

Преди минути стана факт първата снежна злополука във Враца, видя кореспондент на организация BulNews. Лек автомобил „ Фолксваген Голф “ с врачанска регистрация се е блъснал в снегорин на интернационалния път Е-79 сред Враца и Мездра. Инцидентът е станал малко след Кални дол и за благополучие се е разминал без потърпевши хора.
По първична информация водачът ес е движел с несъобразена скорост и не е съумял да спре зад снегорина, който чистел пътя в посока Мездра. От мощния удар лекият автомобил е със съществени вреди в предната си част.
На мястото на злополуката има два екипа на пътна полиция и една пожарна, която обаче не се намеси и си потегли. Ченгетата краткотрайно затвориха лентите за придвижване в посока София, до момента в който смачканата кола бъде преместена настрана на пътя. По тази причина в региона на случая бързо се образува опашка от камиони и коли поради засиления трафик към столицата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР