Преди минути се разбра какво може да се случи с

...
Преди минути се разбра какво може да се случи с
Коментари Харесай

Зам.-министърка разкри какво ще се случи с детенцето на починалата Албена Ивайлова

Преди минути се разбра какво може да се случи с Александра, дъщерята на Албена Ивайлова, която късно нощес умря. Близки на PR-ката настояха дребното момиченце, което остана сираче, да остане при вуйчо си - брата на Албена Чавдар, написа Блиц.


                                      Албена Ивайлова

„ Такава акция стартира страната по самодейност на близки й “, заяви преди минути зам.-министърът на образованието, която в предишния мандат бе зам.-социален министър Деница Сачева. 
По думите й персонално общественият министър Бисер Петков се е зает с акцията.

Освен всичко друго Сачева е била и фамилна другарка с Албена. Ето какво написа тя в персоналния си фейсбук профил:

„ Скъпи другари на Албена Ивайлова,

В този сложен миг всички се притеснявате и желаете да помогнете. По волята на Албена, нейните близки се свързаха с мен и сега са задействани всички ограничения Али да остане при вуйчо си. Министър Бисер Петков също персонално е зает със случая. В идващите часове Красимира Величкова ще предложи решение за дарителска акция за Али, с цел да подкрепим фамилията в този миг, а и оттук нататък. Това е в съгласие с околните. В момента Али е с дядо си. Споделяйте, с цел да са спокойни всички. Предвид прекомерно персоналния темперамент на този пост, ще го изтрия след известно време “.



 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР