Преди минути приключи разчистването на тротоарите от неправилно паркирани автомобили

...
Преди минути приключи разчистването на тротоарите от неправилно паркирани автомобили
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Тротоарите са за хората, а улиците за автомобилите

" Преди минути завърши разчистването на тротоарите от погрешно паркирани коли в пространството по ул. " Съборна ", пл. " Св. Неделя " и улиците към хотел Sofia Balkan Palace по мое разпореждане ", това написа кметът на София в профила си във Facebook.

" Принудително са преместени 4 автомобила и най-малко 10 непринудено са напуснали мястото на тротоара, където са били паркирани ", добави той.

" Ще засилим контрола върху неправилното паркиране по време на празниците и ще продължим и по-късно ", уточни още Терзиев.

" Тротоарите са за хората, а улиците за колите. Безразборното паркиране, като се изключи че загрозява града ни, пречи и на напредването на пешеходците. Знам, че е неприятно " да ти вдигнат колата ", само че всеки един от нас е и пешеходец, добави столичният кмет.

" Сигурен съм, че разбирате за какво е значимо да съблюдаваме правила. Независимо дали се разхождаме из града или бързаме с колата за някъде, дали сме с тротинетка или колело, дано всички да съблюдаваме разпоредбите. Така градът ни има късмет да стане по-чист, по-подреден и по-безопасен. Нещо, което желаеме всички, нали? ", написа още Терзиев.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР