Преди минути от РЗИ ми звъннаха, за да ми кажат,

...
Преди минути от РЗИ ми звъннаха, за да ми кажат,
Коментари Харесай

Христо Иванов: От РЗИ ме карантинираха

Преди минути от РЗИ ми звъннаха, с цел да ми кажат, че съм под 10-дневна карантина. Това съобщи пред Actualno съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов, който беше участник във вчерашния Консултативен съвет по национална сигурност при президента Румен Радев.

Припомняме, че изолацията се наложи след позитивната проба за ковид на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев , който също участва на съвещанието на КСНС. Президентът Радев, министър председателят Кирил Петков , вицепремиерът Асен Василев , както и началникът на кабинета на Петков - Лена Бориславова, също се самоизолираха. Преди минути основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев разгласи, че всички участвали са се самоизолирали.
Атанасова загатна, че Минчев преднамерено е бил в КСНС болен, с цел да избави премиера
" Считам за демонстрация на цялостна безнаказаност към здравето на всички членове на КСНС държанието на г- н Минчев, който над шест часа беш...
Прочети повече
Според наредбите за контактен се смята всеки, прекарал повече от 15 минути в затворено помещение с потвърдено инфектиран в границите на денонощие.

Пред медията ни Христо Иванов разгласи, че се усеща добре и няма симтоматика на COVID-19. 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР