Преди месеци Брус Уилис бе диагностициран с афазия. По-късно стана

...
Преди месеци Брус Уилис бе диагностициран с афазия. По-късно стана
Коментари Харесай

Най-ценното в живота на Брус Уилис

Преди месеци Брус Уилис бе диагностициран с афазия. По-късно стана ясно, че болестта му е прогресирало във фронтотемпорална деменция и артистът се радва на цялата поддръжка на огромното си семейство.

За положението му знаем, че страда от най-честата форма на деменция за хора под 60 години, само че благоприятни условия за лекуване, за жалост, няма. И провокациите в връзката са единствено един от признаците на заболяването, пред която е изправен Брус Уилис. Въпреки че на него и фамилията му въобще не им е било елементарно да схванат, че болестта е прогресирало, в този момент най-малко са наясно с съответната диагноза.

Миналият месец всички от семейство Уилис споделиха, че се надяват борбата на артиста с деменцията да помогне и на други хора и благодариха на почитателите за поддръжката.

В този сложен интервал фамилията на артиста демонстрира какъв брой е сплотено и какъв брой доста се поддържа. Деми Мур, някогашната му брачна половинка, за която е женен от 1987 до 2000 година и с която имат три дъщери - Румър (34 г.), Скаут (31 г.) и Талула (29 г.), също е до него. Самата тя показва възхищението си от напъните на децата им, които са неразделно до татко си.
 Снимка 608753
 

" Деми и децата се събират към Брус, който тя към момента обожава, и в действителност я допира какъв брой любящи и безкористни са децата им към татко си, до момента в който той се оправя със обстановката си по най-хубавия вероятен метод ", издава източник пред Us Weekly.

Той споделя още, че Деми Мур се счита за щастливка, че поддържа другарство си с някогашния си брачен партньор Брус Уилис и сегашната му жена Ема Хеминг и може свободно да пътува от Лос Анджелис, където живее, до Айдахо, където постоянно върви.

За Ема Хеминг Брус Уилис се дами през 2009 година и им се раждат две дъщери - Мейбъл (10 г.) и Евелин (8 г.)
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР