Преди месец на Околовръстния път в София при ограничението е

...
Преди месец на Околовръстния път в София при ограничението е
Коментари Харесай

210 000 шофьори с превишена скорост засечени за година в София

Преди месец на Околовръстния път в София при ограничаването е 90 км/час водач е сниман да кара с 213 км/час. Предвидената санкция в 2500 лв.. На същото място, само че в различен ден през февруари, автомобил минава с 204 км/час.

 

Санкцията би трябвало да е 1150 лева Заснетите водачи с превишена скорост през предходната година единствено в София са над 210 000.

 

Наказаните на процедура са едвам 130 000. Затова приоритет номер едно на новия шеф на столичния КАТ е връчването на стотици хиляди невръчени санкции.

 

Вече е почнала и процедура по закупуването на нови 40 камери, с които ще се следи за нарушавания по целия Околовръстен път.

 

В столичния КАТ пътните служители на реда са общо към 300, а всеки десети от тях е с наказване поради случая “Семерджиев ”.

 

По-точно 30 униформени са порицани, откакто съгласно проверяващите са спирали Георги Семерджиев преди нещастието на бул. “Черни връх ” и са си “затваряли очите ” за нарушаванията, осъществени от него.

 

“Наказанията не са от леките, в противен случай. Ще бъдем оптимално безкомпромисни, с цел да спрем и да предотвратим в точния момент тази зараждаща се наклонност ”, увери Крушарски.

 

За да не се извиват дълги опашки пред гишетата, към този момент са оборудвани нови пространства за обслужване на жителите.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР